Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδάρας του Δήμου Μαλεβιζίου

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδάρας του Δήμου Μαλεβιζίου Ηράκλειου Κρήτης που έγινε στις 09 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα Ερωτόκριτος.


Ο κόσμος διασκέδασε με τραγούδια και μουσική από το παραδοσιακό  μουσικό σχήμα του Δημήτρη Αντωνακάκη τραγούδι – λαγούτο – μαντόλα, και τη συμμετοχή των: Μαρίνου Κολοβού – λύρα τραγούδι, Κώστα Τζανάκη – λαγούτο, Κώστα Παρασύρη – λαγούτο και Δημήτρη Καρβέλη – κιθάρα.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν παιδιά διαφόρων ηλικιών που  εκπαιδεύονται στους κρητικούς χορούς από τον πολιτιστικό σύλλογο με χοροδιδασκάλους τον Κώστα και την Ελένη Φαραζάκη, γεγονός ελπιδοφόρο για τη συνέχιση της παράδοσής μας.
Οι γονείς καμάρωσαν τα παιδιά τους και ένιωσαν υπερήφανοι που τους έδωσαν το κίνητρο να συνεχίσουν την παράδοσή του τόπου τους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα μέλη όλων των πολιτιστικών Συλλόγων που καταβάλλουν φιλότιμη προσπάθεια για να μεταδώσουν και στους νεότερους την αγάπη και τον σεβασμό για την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Αντωνακάκης