Συναυλία στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις 31 Ιουλίου 2014

Αλλη μια συναυλία πραγματοποιήθηκε από το Μουσικό σχήμα δοξαριές, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης στο Κηποθέτρο Μάνος Χατζιδάκης, με μεγάλη επιτυχία.


Οι εννέα συνεργάτες μου μαζί με εμένα δώσαμε ρεσιτάλ, θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και ιδιαίτερα τον Αντώνη Λίτινα στην Λύρα που ήρθε γι’ αυτό τον σκοπό από την Αθήνα, όπου μας αποθέωσε με τα σκορδαλικά του όπως και τον Μαρίνο Κολοβό, κάνοντας εναλλαγές μεταξύ τους που ξεσήκωσαν το κοινό. Μαζί μας ήταν και ο προσωπικός μου μάνατζερ, του Μουσικού μου σχήματος δοξαριές, κύριος Γιώργος Μακρής, που παρεβρισκόταν σε όλη την προετοιμασία και οργάνωση αυτής της συναυλίας, τον ευχαριστώ.
Στόχος αυτής της συναυλίας ήταν να μαζευτούν τρόφιμα, φάρμακα κ.λ.π για το κοινωνικό παντοπολείο του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, όπου ο Ηρακλειώτικος κόσμος και άλλοι, απέδειξαν την ευαισθησία τους για τον συνάνθρωπό μας στο μέγιστο βαθμό.
Η είσοδος ήταν ελεύθερη και το Μουσικό σχήμα δοξαριές προσφέρθηκε αφιλοκερδώς στηρίζοντας όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια. Παρουσιάσαμε επίσης το νέο βίντεο κλίπ Σ’αναζητώ από το CD μου  Σ’αναζητώ, όπως και βίντεο από το χαμόγελο του παιδιού.


 Με σεβασμό                 
 Δημήτρης Αντωνακάκης